Search for:

Ben jij op zoek naar een vibrator voor een unieke ervaring? Met de womanizer kun je een intense orgasme ervaren zoals je nooit eerder hebt gedaan. Door middel van luchtdruk wordt er rondom je clitoris een vacuüm gemaakt. Vervolgens zal de luchtdruk er voor zorgen dat je een zuigend gevoel aan je clitoris ervaart. Hierdoor kun je snel en heftig een geweldige clitoraal orgasme ervaren. Klinkt dit als muziek in je oren? Dan ben je niet de enige. Ontzettend veel vrouwen gingen je voor, en hebben de womanizer nu standaard op hun nachtkastje liggen. Ben je benieuwd naar de womanizer? Wij hebben deze vibrator voor je getest en vertellen je graag meer.

Voordelen womanizer toy

Uniek

Deze vibrator is anders dan anderen. Daarom zul je ook een ander gevoel ervaren. De meeste vrouwen die de Womanizer hebben geprobeerd, beschrijven de vibrator als ‘ongelooflijk’. De zuigende kracht van de Womanizer zal anders aanvoelen dan een vibrator die je laat klaarkomen door middel van trillingen.

Orgasme gegarandeerd

De ontwikkelaars van de Womanizer hebben de vibrator op de markt gebracht met één motto: orgasme gegarandeerd. De Womanizer is vervolgens door 50 verschillende vrouwen uitgeprobeerd. Van de 50 vrouwen die meededen, kwamen er maar liefst 49 vrouwen heerlijk klaar door de Womanizer. De kans is dus erg groot dat ook jij intens gaat genieten van deze vibrator. Er zijn veel vrouwen die nooit goed een orgasme hebben ervaren en die op advies van een seksuoloog een womanizer hebben gekocht. Ook zij hebben dankzij de womanizer het gevoel van een intense orgasme mogen ervaren.

Vijf standen

Vind jij het fijn als je clitoris wordt gestimuleerd? Dan is dit een ideale vibrator. De Womanizer is voorzien van vijf verschillende standen. De intensiteit kun je daarmee zelf instellen, ga voor lekker rustig of kies voor heerlijke krachtige ‘zuigjes’. Is het de eerste keer dat je gebruik maakt van de womanizer? Dan is het aan te raden om met de eerste stand te beginnen. De vijfde stand is erg krachtig. De meeste vrouwen vinden het gebruik van de tweede of derde stand erg prettig.

Fluisterstil

De vibrator is erg stil tijdens het gebruik. Voordat je de vibrator daadwerkelijk op je clitoris hebt aangebracht, hoor je nog wel wat geluid. Zodra de womanizer de juiste positie heeft gevonden en vacuüm gaat zuigen, hoor je niks meer.

 Nadelen van de womanizer vibrator

 Naast de vele voordelen, zijn er ook enkele nadelen van de Womanizer waar je rekening mee moet houden.

Opvallend uiterlijk

Wil je een onopvallende vibrator aanschaffen? Dan is de womanizer minder geschikt. De vibrator heeft namelijk een opvallend uiterlijk. De womanizer glimt en kan ook worden gekocht in spannende tijgerprenten. De womanizer is zelfs te verkrijgen met Swarovski steentjes voor de vrouwen die gek zijn op glamour. De womanizer is voor vrouwen die heerlijk willen genieten en geen geheimen hebben.

Moeilijk te reinigen

De womanizer is niet gemakkelijk te reinigen. Het is aan te raden om de womanizer met een wattenstaafje schoon te maken en dat kan soms even duren. Het is natuurlijk geen nadeel wat je tegen zal houden om de womanizer te gaan gebruiken, maar het is goed om hiervan op de hoogte te zijn.

 Eenzijdig gebruik

Daarnaast is de womanizer puur ontwikkeld om alleen te gebruiken voor je clitoris. Dit maakt het speeltje wel eenzijdig. De vibrator is niet te gebruiken voor penetratie. Als je alleen op zoek bent naar een vibrator die je uitwendig gaat gebruiken, is de womanizer wel zeer geschikt. Veel vrouwen vinden het verwennen van de clitoris al voldoende, dan zul je zeker tevreden zijn met de womanizer.

De prijs
Voor sommige mensen kan de prijs ervaren worden als een nadeel. De prijs ligt namelijk hoger dan een gemiddelde vibrator. De womanizer is echter elke cent waard. De vibrator geeft je nieuwe orgasme ervaringen waar je zeker geen spijt van zult krijgen.

 Womanizer ervaringen

Fout is charmant

Er zijn al veel vrouwen die de womanizer al hebben geprobeerd. De meeste vrouwen zijn ervan op de hoogte dat de womanizer een hele ‘foute’ verschijning heeft, maar hier is ook wel de charme van in te zien. De womanizer zorgde ervoor dat veel vrouwen versteld stonden van wat ze meemaakten. Een gebruiker noemt het gebruik van de womanizer ‘mind blowing’.

Rustig wennen, ontdekken en proberen

Uit ervaring blijkt dat enkelen niet direct door hebben hoe de vibrator werkt. Door er even rustig aan te wennen en te starten met het ontdekken en het proberen, zul je precies doorhebben hoe je de vibrator moet gebruiken en kun je ervaren wat we bedoelen met ‘intense genot’.

Reiniging
De gebruikers van de womanizer geven toe dat het schoonmaken wel even duurt, maar dat het orgasme dat je dankzij de womanizer krijgt, alles waard is. De gebruikers hebben dat er wel voor over.

Goede verpakking en kwaliteit
De gebruikers zijn erg tevreden over de verpakking waar de womanizer in zit. Je ontvangt de Womanizer in een beautycase. Deze beautycase is kwalitatief en erg handig om je vibrator in op te bergen. Ook alle accessoires die je nodig hebt om gebruik te kunnen maken van de vibrator, passen in deze beautycase. Er past een oplaadsnoer en een extra opzetkop bij in.

Womanizer kopen

Womanizer alternatieven

Fairy charge: een kleiner alternatief

Een alternatief voor de Womanizer is de Fairy Charge. De Fairy Charge ziet er grotendeels hetzelfde uit als de Womanizer, maar is een alternatief die kleiner en lichter is. Ben je op zoek naar een vibrator die draadloos en daarnaast nog steeds krachtig is?  Dan is de Fairy Charge een goede keuze. Dit is een ideale vibrator om mee te nemen als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Dankzij de lengte van 20 centimeter neemt de vibrator erg weinig ruimte in. De vibrator heeft een gladde bovenkant en een zijkant met ribbels. Dit zorgt ervoor dat je heerlijk kunt variëren in stimulatie en structuur.  Als je dit speeltje wilt kopen, is het verstandig om van enkele punten op de hoogte te zijn. De Fairy Charge is namelijk niet waterdicht, heeft een redelijk hard geluid en is niet makkelijk om te reinigen omdat de kop er niet af kan. Echter veel gebruikers zijn erg blij met de Fairy Charge omdat het een draadloze vibrator is die toch erg krachtig is.

Europe magic wand: vibratie en rotatie

Wil je graag een vibrator die werkt met aanraking, maar ben je nog niet helemaal overtuigd van de Womanizer? Dan is de Europe Magic Wand ook een goede keuze. De Europe Magic Wand is een vibrator die masseert. De kop vibreert en roteert, waardoor jij heerlijke stimulans zult voelen. De Europe Magic Wand is overal over je hele lichaam te gebruiken en is voorzien van zes standen. Met deze standen heb je zelf controle over de intensiteit. Ben je op zoek naar een vibrator die je gemakkelijk kunt schoonmaken? Dan is de Europe magic wand een aanrader. De kop van de vibrator kan eraf en is dus gemakkelijk te wassen. Een nadeel van deze vibrator is dat je het niet draadloos kunt gebruiken. Gelukkig is het snoer lang genoeg om niet in de weg te staan.

 [review] 

Auteur

Hi, mijn naam is Nicolette! Ik ben toy tester en hou van een beetje pittigheid in de slaapkamer. Mijn doel met Spice it Up is om jouw seksleven ook lekker pittig te maken.