Search for:

De We vibe sync is dé ideale sextoy voor stellen. Omdat dit één van de meest populaire speeltjes is voor stellen, hebben al vele webshops de We vibe sync getest. Dit maakt de We vibe sync tot de best beoordeelde vibrator voor koppels. Gebruikers van de krachtige vibrator zijn erg tevreden over de mogelijkheden, het gebruik en het ontwerp van de We vibe sync. De We vibe sync maakt het vrijen weer spannend en zorgt ervoor dat jij en je partner weer heerlijk van elkaar gaan genieten in bed.

gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling van de We vibe sync zorgt ervoor dat je zeker geen spijt gaat krijgen van je aankoop. De gebruikers van deze ideale vibrator voor stellen zijn erg tevreden over het speeltje. Easytoys geeft de We vibe sync 4/5 sterren. Vooral op gebruiksgemak scoort deze vibrator bijna altijd 5/5 sterren. De We vibe sync is zo ontwikkeld dat iedereen met het speeltje kan omgaan. Ook over de design van de We vibe sync zijn de gebruikers van Easytoys erg tevreden over. Het speeltje heeft een mooie vorm waardoor het speeltje ook goed blijft zitten. Het inbrengen vergt bij sommigen nog wel de nodige oefening. Sommige gebruikers kunnen de vibrator namelijk niet op de juiste manier buigen en inbrengen. Voorzie de vibrator eerst van een beetje glijmiddel zodat je makkelijk is om de vibrator op de juiste plek te krijgen. Natuurlijk kan je partner je hierbij helpen.

veelvoorkomende pluspunten

Krachtige vibraties, het gebruiksgemak en het fijne materiaal zijn punten waar de gebruikers van de We vibe sync erg tevreden over zijn. Daarnaast blijft de vibrator goed op zijn plek zitten en zijn de trillingen ook voelbaar voor de man. Dit zorgt ervoor dat jullie beiden intens kunnen genieten. Stelletjes die dit speeltje hebben gebruikt, geven aan dat de We vibe sync een fijn speeltje is voor beiden. De We vibe sync staat garant voor geweldige vrijpartijen. De We vibe sync zal ervoor zorgen dat jij en je partner ongekende hoogtepunten bereiken. De meeste gebruikers hebben gekozen voor dit speeltje vanwege de vele goede verhalen en ze zijn achteraf zeker niet teleurgesteld!

veelvoorkomende minpunten

De We vibe sync is één van de meest populairste vibrators voor stellen. Niet alleen de vrouw geniet van de heerlijke stimulaties, maar ook voor de man zijn de trillingen goed voelbaar tijdens het penetreren. Enkele gebruikers geven echter aan dat ze er moeite mee hebben om de vibrator op de juiste manier te buigen en in te brengen. Dit hoeft geen probleem te zijn. Het is aan te raden om het speeltje eerst te voorzien van wat glijmiddel. Hierna zal het inbrengen een stuk makkelijker gaan en heb je de We vibe sync al snel op de juiste plek. De We vibe sync is zo ontwikkeld dat zij zich aanpast aan je lichaamsvorm.

Het is daarnaast ook mogelijk dat je de prijs van de We vibe sync als minpunt ervaart. Deze is namelijk wel wat hoger dan gemiddeld. Je krijgt echter ook waar voor je geld. Deze vibrator heeft namelijk ook veel mogelijkheden. De gebruikers die het speeltje in eerste instantie te duur vonden, gaven daarna in een recensie aan dat het speeltje echt elke cent waar is.

Wij beoordelen de We vibe sync met 4,5/5 sterren. Dit is een vibrator die zeker de moeite waard is. Dit is een ideaal speeltje voor stelletjes die de spanning opzoeken. Omdat de vibrator door middel van een afstandsbediening te bedienen is, kun je als vrouw de controle letterlijk uit handen geven. De We vibe sync is compact, waterproof en is voorzien van maar liefst 10 standen. De twee krachtige motoren zullen jou en je partner heerlijk verwennen. De ideale vibrator om samen van te genieten.

 

Auteur

Hi, mijn naam is Nicolette! Ik ben toy tester en hou van een beetje pittigheid in de slaapkamer. Mijn doel met Spice it Up is om jouw seksleven ook lekker pittig te maken.

Schrijf een reactie