Search for:

we vibe sync

Ben je als koppel op zoek naar een speeltje voor in bed? Dan is de We vibe sync een echte aanrader. De We vibe sync is een zeerkrachtige vibrator en past perfect bij elke vrouw. Met maar liefst 10 standen zal deze vibrator elke vrouw weten te verwennen. Dit is een luxe vibrator die ervoor zorgt dat er samen genoten kan worden. Deze bijzondere vibrator is zelfs te bedienen met de We vibe app. Erg spannend voor mensen met een langeafstandsrelatie of als je niet bij je partner kunt zijn, maar wel lekker wilt genieten samen. De We vibe sync is één van de best verkochte vibrators te wereld. Omdat wij ook erg benieuwd waren naar deze vibrator, hebben wij deze voor je getest.

we vibe gebruiken

Als je op zoek bent naar een krachtige vibrator, is dit zeker een aanrader. De vibrator is gemaakt van het beste siliconenmateriaal, hierdoor weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. De vibrator is te gebruiken door de vrouw en heeft twee motoren en maar liefst 10 standen. Deze vibrator is zeer geschikt voor koppels om te gebruiken, maar ook solo is deze vibrator prima te gebruiken.  De vibrator heeft een u-vorm en is gemakkelijk te gebruiken. De We vibe sync heeft een lengte van 7,4 cm en een diameter van 4,1 cm. De vibrator is voorzien van een verstelbaar tussenstuk. De we vibe sync is op deze manier perfect passend te maken. Tijdens het gebruik van de vibrator zal de We vibe sync niet verschuiven.

we vibe inbrengen

De vibrator heeft een u-vorm uiterlijk. Hierdoor is de we vibe sync op een fijne manier vast te zetten op de G-spot en de clitoris. De vibrator is gemakkelijk in te brengen. Het is wel aan te raden om een beetje glijmiddel aan te brengen op de we vibe sync voordat je deze gaat inbrengen. Dit glijdt net iets prettiger. Het platte gedeelte breng je in de vagina en het dikkere gedeelte leg je over de clitoris heen. Zonder moeite valt de vibrator op de juiste plek. De vibrator is namelijk voorzien van een regelbare pasvorm. Als jij de vibrator een bepaalde vorm hebt gegeven, dan blijft de we vibe sync ook in de door jou gekozen vorm staan. De uiteinden van de vibrator zijn voorzien van een krachtige motor. Je zult heerlijke simulatie ervaren. Het kan intens aanvoelen omdat de vibrator de meest gevoelige plekken raakt. De vibrator is voorzien van 10 standen. Het is aan te raden om eerst lekker rustig te beginnen. Daarna kun je de trillingen steeds krachtiger maken totdat jij en je partner tot een ongekend hoogtepunt komen.

we vibe in vagina

Als je de vibrator eenmaal in je vagina hebt, is deze op meerdere manieren te bedienen.

  • De drukknop
    De drukknop kun je vinden op de bovenste stimulator. Op het moment dat je het knopje indrukt, zal deze schakelen naar de volgende stand. Dit is vooral een geschikte manier van bedienen bij solo gebruik.
  • Afstandsbediening
    Bij de we vibe sync wordt er ook een afstandsbediening geleverd. Met een bereik van maar liefst 3 meter, is dit een erg fijne manier om de vibrator te bedienen. Met de afstandsbediening kun je makkelijk schakelen tussen de vibratiesterktes en diverse programma’s. Je kunt hier een erg spannend spelletje van maken, door je man letterlijk de controle te geven. Je man zal het heerlijk vinden om je op deze manier te plagen. Het vrijen wordt op deze manier nog spannender en intenser voor jullie als koppel.
  • We vibe app
    Deze bijzondere vibrator is zelfs te bedienen door middel van een gratis app. Met de app is het zelfs mogelijk om bepaalde patronen in te stellen. Zo kun je de trillingen helemaal aanpassen naar wat je zelf fijn vindt. Op deze manier kun je persoonlijke vibratiepatronen creëren. Dit we vibe app is perfect voor mensen met een langeafstandsrelatie. Door op deze manier van elkaar te genieten, is het toch alsof ze dicht bij elkaar zijn.

we vibe laden

De We vibe sync is voorzien van een luxe laadstation.  De laadstation heeft een magnetisch contactpunt die zonder moeite contact maakt met de contactpunten op de vibrator. Dit speeltje is hierdoor altijd goed verbonden. Wil je liever niet dat iemand je speeltje ziet tijdens het opladen? Dan is het mogelijk om het kapje van het oplaadstation over de we vibe sync te plaatsen. Zo is het niet zichtbaar voor anderen en kun je na het opladen weer alleen of samen met je partner genieten van de vibrator.

voordelen

Compact
Een grote voordeel van de we vibe sync is de compactheid van de vibrator. Omdat de vibrator de man niet in de weg staat, is het mogelijk om de vibrator te gebruiken en tegelijkertijd te penetreren. Dit zal zorgen voor een ongekende ervaring. Tijdens het penetreren zijn de trillingen van de vibrator namelijk ook voelbaar voor de man. De vibrator zal de penis dus ook stimuleren. Dit betekent dat jij en je partner samen kunnen genieten van deze heerlijke vibrator.

 Vagina is nauwer

Omdat de vibrator zich in de vagina bevindt, zal dit er ook voor zorgen dat de vagina nauwer is. Dit zal voor de man heerlijk aanvoelen tijdens het penetreren.
Eenvoudig te reinigen

Daarnaast is de we vibe sync ook waterproof. Dit betekent dat je de vibrator gemakkelijk kunt reinigen. Om de vibrator snel te reinigen kun je gebruik maken van water en toycleaner. Is de vibrator nat? Droog de vibrator dan voorzichtig door te deppen. Het is aan te raden om niet te gaan wrijven. Waterproof betekent dat de we vibe sync ook zonder problemen in bad en onder de douche te gebruiken is. Erg fijn als je eens wilt afwisselen.

Fluisterstil
Één ding is zeker, het is niet de vibrator die de buren zullen horen. De we vibe sync is fluisterstil en daarom ook goed te gebruiken als anderen zich bevinden in dezelfde woning.

nadelen

De drukknop op de vibrator om deze te bedienen, is in de praktijk niet erg handig. Dit hoeft echter geen probleem te zijn, omdat de we vibe syn ook met een afstandsbediening en de we vibe app te bedienen is. De prijs kan door sommigen ook als nadeel worden ervaren. Deze is iets aan de hogere kant. De prijs/kwaliteit verhouding is echt wel erg goed. Je krijgt er zeker kwaliteit voor terug.

we vibe sync kopen

alternatieven

Een alternatief voor de We vibe sync is de We vibe Unite. Dit is een variant van de we vibe die minder duur is. Als je dus toch wilt genieten van een we vibe, maar over een iets lager budget beschikt, is dit een aanrader. Er zitten echter wel verschil in de mogelijkheden van de vibrators. Wij informeren je graag over de grootste verschillen.

De We vibe unite heeft één vibratiekracht, terwijl de we vibe sync beschikt over verschillende vibratiesterktes. Ook heeft de We vibe unite één motor, terwijl de we vibe sync beschikt over twee motortjes. De we vibe Unite is niet geheel waterdicht en is enkel te bedienen met afstandsbediening. De we vibe Sync is echter ook in bad en onder de douche te gebruiken en kan op middels een app worden gebruikt. Op lange afstanden kan de vibrator makkelijk worden bediend. Daarnaast zit er ook een verschil in de speeltijd. De we vibe sync houdt het maar liefst 90 minuten vol. De We vibe unite houdt het daarentegen maar 60 minuten vol. Zoals je ziet zitten er wat verschillen tussen de twee modellen. Als je op zoek bent naar een vibrator zonder te veel luxe, is de we vibe unite een prima model. Ben je toch op zoek naar meer mogelijkheden en luxe? Dan is het aan te raden om te kiezen voor de we vibe Sync.

Auteur

Hi, mijn naam is Nicolette! Ik ben toy tester en hou van een beetje pittigheid in de slaapkamer. Mijn doel met Spice it Up is om jouw seksleven ook lekker pittig te maken.

Schrijf een reactie