Search for:

De We Vibe is al jaren een van de populairste sexspeeltjes voor koppels. De We Vibe 4 gaat met een kant de vagina in en stimuleert daarmee de G-spot. Met de andere kant wordt de clitoris gestimuleerd, allebei de kanten trillen. Door de vorm van de We Vibe 4 klemt het speeltje licht op de huid waardoor je hem handsfree kan gebruiken. Door de vorm van de We Vibe kan de man mee doen terwijl je het speeltje gebruikt. Hierdoor hebben jullie allebei meer plezier tijdens de seks.

Toen de We Vibe uitkwam was het speeltje al een groot succes en iedere generatie is dit speeltje steeds verbeterd. Zo heeft ook de We Vibe 4 een aantal goede verbeteringen gekregen. De belangrijkste verandering is dat de We Vibe van een ander soort siliconen is gemaakt waardoor het zachter is en daardoor de wrijving verminderd. Daarnaast is de We Vibe 4 ongeveer 30% kleiner geworden waardoor je hem gemakkelijker en discreter kan opbergen. Ook de vorm is iets aangepast, de kant die de G-spot triggert is platter en breder geworden. Sommige vrouwen hadden namelijk het probleem dat de We Vibe de G-spot niet goed raakte, dat probleem moet met de We Vibe 4 opgelost zijn voor de meeste vrouwen.

We Vibe 4 voor de vrouw

Het speeltje is speciaal ontworpen om te gebruiken tijdens de seks met je mannelijke partner. Bij veel stellen komt alleen de man klaar tijdens seks, maar door dit speeltje kunnen veel vrouw ook klaarkomen door de dubbele stimulatie en het volle gevoel. De We Vibe 4 gaat niet zo diep in je vagina als de meeste vibrators, maar doordat het precies de juiste plekken stimuleert vinden de meeste vrouwen dit speeltje een fijne aanvulling tijdens de seks. Voornamelijk vrouwen en stellen die al lang bij elkaar zijn vinden het leuk om te variëren met de We Vibe op de normale seks.

Omdat de We Vibe 4 tien verschillende intensiteitsniveaus heeft, is de We Vibe geschikt voor zowel beginnende koppels als meer ervaren koppels. De hoogste vibratiestand 10 is vrij intens. Het speeltje vinden wij ook fijn om solo te gebruiken zonder de mannelijke partner, hoewel het dan wel lastiger is om tot een orgasme te komen. De penetratie van de man zorgt namelijk voor extra druk en een voller gevoel waardoor de G-spot beter gestimuleerd wordt.

Omdat de We Vibe 4 zonder handen te gebruiken is, is het ook leuk om het speeltje in te doen tijdens een avond

We Vibe 4 voor de man

De seks wordt niet alleen voor de vrouw fijner, maar ook voor de man. Doordat het speeltje samen met hem de vagina in gaat, is alles strakker waardoor er meer frictie ontstaat. Hierdoor is de seks ook iets gevoeliger voor de man en daarnaast heeft de penis wrijving met het vibrerende speeltje, wat licht voelbaar is voor de man.

We Vibe voordelen

Zachte siliconen
De Wive 4 is gemaakt van een nieuw type speciale siliconen waardoor het niet koud aanvoelt en geen vervelende randjes of naden heeft. De speciale siliconen voelen zachter aan dan de oude We Vibe modellen, die vonden sommige vrouwen onprettig of goedkoop aanvoelen.

Waterproof
We Vibe 4 is makkelijk schoon te maken omdat de toy waterdicht is. Als je hem gebruikt met glijmiddel op waterbasis kan je de We Vibe 4 na afloop gewoon onder de kraan afspoelen.

Handsfree
Door de afstandsbediening hoef je niet op knopjes te drukken op het speeltje of de seks te onderbreken, want je kan de We Vibe 4 met een afstandsbediening bedienen.

10 verschillende standen
Je kunt de We Vibe 4 gebruiken op 10 verschillende modus. Met de app kan je zelf ook patronen instellen door een patroon te tikken op het touchscreen van je smartphone. Dit patroon kan de We Vibe 4 opslaan zodat je deze tijdens de seks kan gebruiken. Een erg leuke functionaliteit wat dit speeltje niet saai maakt na veelvuldig gebruik.

Oplaadbaar
Geen batterijen, geen lastige laders en geen klepjes of oplaadmagneetjes in het speeltje. De We Vibe 4 laad je op door hem simpelweg in het doosje te plaatsen. De stekker gaat in het doosje en het speeltje laadt vervolgens draadloos op.

We Vibe nadelen

afstandsbediening moet goed gericht worden
Het bereik van de afstandsbediening is niet heel sterk, waardoor de afstandsbediening precies gericht moet worden op het speeltje. Dat is niet altijd even handig tijdens de seks.

Past in de praktijk niet perfect voor iedere vrouw
Iedereen is iets anders geschapen, waardoor voor enkele vrouwen dit speeltje niet perfect paste. Bij ons was dit geen probleem, maar sommige vrouwen geven aan meer plezier te hebben met de We Vibe 3.

Gebruik van de We Vibe 4

Gebruik een vibrator altijd met glijmiddel, dat voorkomt vervelende wrijving en irritatie. Altijd gebruiken met glijmiddel. water gebaseerd glijmiddel is het beste te gebruiken met dit speeltje.

erg flexibel, dus ongeacht hoe groot je bent, past ie altijd. Let op dat je hem alleen niet te ver buigt, anders kan je het speeltje een beetje beschadigen zodat die te ver uit elkaar komt te staan.

waterproof. Alleen niet de afstandsbediening. Belangrijk om goed schoon te maken. Dan air drie en terug in de huls om hem te beschermen en zo lang mogelijk goed te houden.

 

 

Opladen

De We Vibe 4 zit in een mooi discreet opbergdoosje zodat je hem gerust in je slaapkamer of badkamer kan laten staan. In de behuizing past de We Vibe en de afstandsbediening. Om hem op te laten hoef je hem alleen maar in het opbergdoosje te plaatsen. Het kabeltje plug je in de huls en aan de andere kant van de kabel zit een usb uitgang, zodat je hem aan de computer of laptop kunt opladen, of in het stopcontact als je een tussenstukje gebruikt die bijvoorbeeld ook op de oplader van je smartphone zit. Opladen duurt 4 uur, dan kan je hem 3 uur gebruiken. De huls heeft een led lampje die knippert zodat je weet of de We Vibe is opgeladen.

Perfect geschikt als cadeau. Ook omdat de verpakking erg mooi is.

 

Afstandsbediening

knopje boven en onder bepalen de intensiteit en de linker en rechter knopjes de verschillende modus. Door de vele mogelijkheden is deze geschikt voor ieder gebruik. Het enige is de grootte dat niet is aan te passen natuurlijk, dus vrouwen die het fijn vinden om XL en XXL maten te gebruiken kan dit speeltje na een tijdje saai worden.

Auteur

Hi, mijn naam is Nicolette! Ik ben toy tester en hou van een beetje pittigheid in de slaapkamer. Mijn doel met Spice it Up is om jouw seksleven ook lekker pittig te maken.

Schrijf een reactie