Search for:

Glijmiddel is een seksaccessoire en daarom vinden veel mensen het geen fijn idee om het in de winkel te gaan kopen, waar iedereen toekijkt. Alhoewel deze gedachte onterecht is omdat iedereen glijmiddel of condooms koopt, is het wel begrijpelijk. Veel mensen schamen zich toch bij het kopen van dergelijke producten of voelen zich er niet prettig bij. In dit artikel geven wij antwoord op de vraag: waar kan je glijmiddel kopen?

Waar koop je glijmiddel?

Na het lezen van informatie over dit handige middel op deze site ben je misschien nieuwsgierig geworden en vraag je je af, waar kun je glijmiddel kopen? Het is verkrijgbaar in diverse fysieke winkels, maar ook bijvoorbeeld online.

Fysieke winkels

Waar kan je glijmiddel kopen in fysieke winkels? In vrijwel alle drogisterijen zijn de flacons verkrijgbaar. Met name grote Nederlandse drogisterijketens hebben glijmiddel in hun assortiment. Daarnaast hebben een aantal supermarktketens ook glijmiddel in de schappen, alhoewel dit vaak alleen bij de grootste filialen voorkomt. Denk bijvoorbeeld aan de Albert Heijn XL. Naast drogisterijen en supermarkten, bieden ook sommige apotheken het aan.

[row]

[column size=’1/2′]

Drogisterijen

  • Kruidvat
  • Etos
  • Trekplijster

[/column]

[column size=’1/2′]

Supermarkten

  • Albert Heijn
  • Coop
  • Jumbo

[/column]

[/row]

Glijmiddel is bij de meeste drogisterijen te vinden in een counter naast de kassa, of achter de kassa. Bij sommige filialen van de Etos zijn de flacons ook nog in het schap te vinden. Het assortiment is in de meeste winkels echter zeer beperkt. Veel filialen van het Kruidvat hebben bijvoorbeeld slechts één kleine counter van Durex. Hierin zijn slechts enkele soorten te vinden en alleen van het merk Durex.

Wil je een ruim assortiment zodat je een goede keuze kunt maken, dan kun je gemakkelijk glijmiddel bestellen op het internet, waar je een keuze kunt maken uit meer dan honderden soorten.

Online

Waar kan je glijmiddel kopen online? Op internet glijmiddel bestellen is ideaal. Bij vrijwel alle webshops wordt je bestelling discreet behandeld en verzonden. Dit betekent dat de webshop jouw pakketje anoniem verpakt, zodat niemand kan zien dat wat er in het pakketje zit. Daarnaast is er ook geen logo van de winkel op de verpakking gedrukt, waardoor zelfs de pakketbezorger niet weet wat je besteld hebt. Glijmiddel bestellen op internet is dus ideaal als je het niet fijn vind om in de winkel je seksaccessoire te kopen. Daarnaast hoef je de deur niet uit en bij de meeste webwinkels is je bestelling de volgende dag al in huis!

Glijmiddel bestellen

Waar kan je glijmiddel kopen op internet? Hieronder sommen wij een aantal vertrouwde webshops op met een zeer snelle en discrete levering. Alle onderstaande webshops hebben een Thuiswinkel waarborg, zijn minimaal beoordeeld met een 8,5 en bestaan al minstens 5 jaar.

Benieuwd naar goede soorten en merken die wij aanbevelen en te verkrijgen zijn in bovenstaande webshops? Bekijk hier onze aanbevelingen.

Auteur

Hi, mijn naam is Nicolette! Ik ben toy tester en hou van een beetje pittigheid in de slaapkamer. Mijn doel met Veilig Genieten is om jouw seksleven ook lekker pittig te maken... maar we houden het veilig ;)