Search for:

Ben je op zoek naar een vibrator die je clitoris kan stimuleren? De satisfier pro 2 is een vibrator die op basis van nieuwe technologie alles in huis heeft om je een orgasme te geven. Dit gebeurd namelijk op basis van drukgolven. Je clitoris wordt tijdens het stimuleren helemaal niet aangeraakt. Wij waren erg benieuwd en hebben de satisfier pro 2 voor je uitgeprobeerd.

voordelen van de satisfier pro 2

Waterproof
Ben je op zoek naar een vibrator die je heerlijk onder de douche of in bad kunt gebruiken? Dan is de satisfier pro 2 erg geschikt. Met deze vibrator kun jij je ook onder water heerlijk laten verwennen.

Betaalbaar
De satisfier pro 2 is een mooie en luxe clitoris stimulator. De meeste clitoris stimulators zijn erg prijzig. Deze vibrator is erg betaalbaar ten opzichte van de andere vibrators. Dit maakt het erg interessant om deze vibrator uit te proberen.

11 luchtdrukstanden
De satisfier pro 2 heeft maar liefst 11 luchtdrukstanden waarmee jij je clitoris heerlijk kunt verwennen. Door de vele verschillende standen is de kans groot dat jij een standje vindt die jij prettig vindt.

nadelen van deze toy

Geluid

Jammer genoeg maakt de satisfier pro 2 nogal wat geluid als je er gebruik van maakt. Dit is wel erg jammer. De vibrator is daarom dan ook  niet aan te raden aan mensen die er stiekem gebruik van willen maken, bijvoorbeeld als je woont met veel andere mensen waarvan je niet wilt dat ze weten dat je in bed ligt en jezelf aan het verwennen bent.

satisfier pro 2 ervaringen

Veel geluid
Gebruikers van de satisfier pro 2 geven aan dat zij zich irriteren aan het geluid van de vibrator. De vibrator is hard ten opzichte van andere vibrators en soms lijkt het erop alsof het geluid steeds harder wordt tijdens het gebruik van de vibrator.

 Lekker, maar niet geweldig
De ervaringen met de satisfier pro 2 zijn verschillend. Enkele mensen zijn razend enthousiast en anderen vinden het gevoel dat ze er van krijgen lekker, maar niet geweldig. Over het algemeen is de mening hetzelfde: de clitoris stimulator is goed, maar niet geweldig. Voor de prijs die ervoor staat is het een prima stimulator.

alternatieven voor de satisfier pro 2:

Een duurdere variant van deze vibrator is the Womanizer. Als je dit een lekkere stimulator vindt, kun je ervoor kiezen om een stapje verder te gaan en de Womanizer ook een keer te proberen. Dit is een sterkere en betere variant van de satisfier pro 2. Als je minder geld wilt besteden, is het verstandig om te kiezen voor de satisfier pro 2.

Auteur

Hi, mijn naam is Nicolette! Ik ben toy tester en hou van een beetje pittigheid in de slaapkamer. Mijn doel met Spice it Up is om jouw seksleven ook lekker pittig te maken.