Search for:

lelo soraya

Ben je op zoek naar een vibrator waarmee je zowel de clitoris als de vagina kunt stimuleren? Dan hebben wij een geweldige vibrator voor je gevonden. De Lelo Soraya is in 2013 verkozen tot de winnaar van de Volkskrant Vibrator Test. Wij hebben de Lelo Soraya voor je getest om te bekijken of deze vibrator inderdaad zo goed is. Kijk met ons mee.

voordelen van de lelo soraya

Acht standen
De Lelo Soraya heeft maar liefst acht heerlijke standen. Zo kun jij jezelf verwennen met een trilsnelheid naar wens. Ga voor lichte trillingen of geniet van de geweldige krachtige trillingen. Het is zeker een aanrader om te beginnen met lichte trillingen en dit vervolgens op te bouwen richting de krachtige trillingen. Wil jij je orgasme uitstellen of je partner heerlijk plagen? Ga van een krachtige stand ineens naar een lichtere stand en laat je partner snakken naar meer.

Waterdicht
Ben je van plan om deze vibrator in bad of onder de douche te gebruiken? Dan is dat zeker mogelijk. De Lelo Soraya is namelijk geheel waterdicht waardoor je deze zonder problemen kan gebruiken in het water. Dit maak de lelo soraya ook erg hygiënisch. Je kunt de vibrator gemakkelijk afspoelen om het te reinigen.

Dubbel plezier
Het ontwerp van de lelo soraya zorgt ervoor dat je dubbel plezier kunt beleven. De clitoris en de vagina kun je samen, maar ook apart stimuleren. Dankzij de twee motors die je individueel kunt instellen, kun je vele ontspannende momentjes beleven.

Oplaadbare batterij

De Lelo Soraya werkt op een oplaadbare batterij. Hierdoor heb je geen last van een snoer waar je constant rekening mee moet houden. Als de batterij leeg is, kun je deze makkelijk weer opladen met de bijgeleverde oplader. Het opladen duurt circa 2 uur. Als je de batterij volledig hebt opgeladen, kun je er circa vier uur gebruik van maken.

Stijlvol
De Lelo  Soraya is een prachtige stijlvolle vibrator. Het is haast jammer om deze vibrator te verstoppen in je nachtkast. Dit is een vibrator die je met trots kunt laten liggen op je nachtkastje. De Lelo Soraya is verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood en roze.

Stil
Deze vibrator is haast niet te horen. Het geluidsniveau van 50dB geeft zeker geen sterk aanwezig trilgeluid. De vibrator kun jij dus prima stiekem in bed gebruiken zonder dat iemand er last van heeft. Erg handig voor als je meerdere huisgenoten hebt en je toch zin hebt om heerlijk klaar te komen.

nadelen van deze lelo 

Minder krachtige trillingen
Omdat de lelo soraya op een batterij werkt, kunnen er mensen zijn die de trillingen als minder krachtig ervaren. Voor de gemiddelde vrouw zijn de trillingen sterk genoeg, maar als je niet snel klaar komt kan het zijn dat je liever kiest voor een vibrator met hardere trillingen.

lelo Soraya reviews en ervaringen

De lelo soraya is al aangeschaft door veel vrouwen. Over het algemeen zijn de gebruikers dik tevreden. Wij vertellen je meer over hun ervaringen.

Geld zeker waard
De meeste gebruikers vinden de Lelo Soraya niet goedkoop, maar zeker elke cent waard. ‘Ik heb als beginner zeker mooie orgasmes ervaren’.

Kwalitatief
De gebruikers zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de Lelo soraya. De vormgeving is mooi en het product werkt goed. ‘Mijn vriendin geniet zichtbaar van haar nieuwe speeltje.’

Ook in bad te gebruiken
Dat de Lelo soraya waterdicht is, wordt zeker gewaardeerd door de gebruikers van de vibrator. ‘De vibrator raakt precies de plekken die ik wil stimuleren. Ik vind het erg relaxt dat ik de vibrator ook in bad kan gebruiken’.

lelo Soraya kopen

lelo Soraya alternatieven

Twijfel je nog over de Lelo Soraya, maar ben je benieuwd naar een goede alternatief? Dan vertellen wij je graag meer.

De Fairy Vibrator
Vind je het jammer dat de Lelo Soraya werkt op een batterij waardoor de trillingen iets minder sterk zijn? Dan kun je kiezen voor deze vibrator. De Fairy vibrator is een speeltje met krachtige trillingen. Vrouwen die moeilijk klaarkomen zullen zeker genieten van dit speeltje. De Fairy vibrator is echter bij lange na niet zo stijlvol als de Lelo Soraya. De voordelen van deze vibrator is dat het betaalbaar en sterk is. Daarnaast is deze vibrator zelfs voorzien van een ingebouwde ventilator om oververhitting tegen te gaan. De Fairy is niet alleen voor jezelf. Deze vibrator is ook prima met je partner te gebruiken. Het kan gebruikt worden over je gehele lichaam. De nadelen zijn dat het enkel voor uitwendig gebruik is en dat het schoonmaken lastig is omdat de kop er niet van af gaat. Ook kun je de Fairy vibrator niet draadloos gebruiken. Al met al is de prijs/kwaliteit verhouding van deze vibrator erg goed, zeker een mooi alternatief voor de Lelo Soraya.

Auteur

Hi, mijn naam is Nicolette! Ik ben toy tester en hou van een beetje pittigheid in de slaapkamer. Mijn doel met Spice it Up is om jouw seksleven ook lekker pittig te maken.