Search for:

De Hitachi magic wand staat wereldwijd bekend als één van de beste vibrators. Tientallen jaren verder is de Hitachi nog steeds een hele goede vibrator die wereldwijd erg populair is. Kom je moeilijk klaar? De Hitachi magic wand kan bijna elke vrouw laten klaarkomen. De Hitachi magic wand hv 250r en hv 260r zijn Amerikaanse modellen. Deze zijn echter ook te verkrijgen in Nederland. Bij zoemmm.com kun je deze Amerikaanse modellen bestellen. Wij vertellen je graag meer over de verschillen tussen de Hitachi magic wand hv 250r en hv 260r.

Nieuwe uitvoering per juni 2013

Wat zijn nu precies de verschillende tussen de hv 250r en de hv 260r. Per juni 2013 is de Magic Wand Original hv 260r gekomen in plaats van hv 250r. Op dit moment wordt de hv 250r niet meer geproduceerd.

Hitachi Magic wand hv 250r
De hv 250r is voorzien van twee standen. Namelijk 5000 en 6000 rpm. Het vermogen is maximaal 24W en heeft een lengte van 31 cm. Daarnaast weegt deze bekende vibrator circa 600 gram en heeft de diameter van de kop 57 mm. Deze vibrator kun je niet gebruiken in bad of onder de douche, de vibrator is namelijk niet waterdicht. Ook is het aan te raden om de Hitachi magic wand niet langer dan 30 minuten achter elkaar te gebruiken omdat er kans is op oververhitting van de motor van de vibrator. Wij zijn ervan overtuigd dat je met deze vibrator binnen een half uur al bent klaar bent gekomen omdat de Hitachi magic wand heerlijke krachtige trillingen geeft.

Omdat deze vibrator geen batterij heeft, krijg je krachtige vibraties en heb je geen batterijen nodig die je constant moet opladen. Over het algemeen kan de Hitachi Magic wand lang mee. Natuurlijk heeft elke vibrator ook enkele nadelen. De hv 250r heeft een korte snoer, waardoor je niet veel bewegingsvrijheid hebt. Daarnaast is het geen apparaat die je handig kunt meenemen en heb je niet al te veel keuze met de twee standen die er zijn. Van deze uitvoering is er inmiddels al een nieuwe op de markt gezet, namelijk de hv 260r.

Hv 250r en 260r: wat zijn de verschillen?

Lichter
De hv 260r is een lichtere uitvoering dan de hv 250r. Dit zorgt ervoor dat het prettiger is om de vibrator vast te houden tijdens het stimuleren van de gewenste plekken. Omdat veel gebruikers hebben geklaagd over het gewicht van de oude versie, heeft Hitachi ervoor gekozen om de nieuwe versie lichter te maken.

Minder energieverbruik
De nieuwe uitvoering heeft een lagere wattage dan de hv 250r. Deze verbruikte namelijk 24W en de hv 260r verbruikt maar 10W. Hierdoor verbruik je minder energie.

Minder geluid
De hv 260r is ook minder goed hoorbaar als de eerdere uitvoering. Zo hoeven de buren niet mee te genieten van je verwennerij.

Europe Magic wand
Ben je op zoek naar een Europees alternatief? De Europe Magic wand is een nog betere optie dan de hv 250r en de hv 260r.

Europese stekker
De Europe Magic wand heeft een handige Europese stekker. De Hitachi Magic wand is namelijk alleen officieel aangeboden op de Amerikaanse markt waardoor er geen Europese stekker beschikbaar is voor deze vibrator. Dankzij de Europe Magic Wand kunnen ook de Europeanen zonder moeite genieten van een geweldige vibrator die lijkt op de Hitachi.

6 standen
De Europe Magic wand heeft zes heerlijke standen. Je kunt gaan voor lichte trillingen of heerlijk genieten van de krachtige trillingen van de hardste stand.

Lange snoer
Er is zeker rekening gehouden met de bewegingsvrijheid. De snoer van de Europe Magic Wand is maar liefst 236 cm lang. Dit geeft je meer mogelijkheden onder de lakens.

Opzetstukjes

Door middel van siliconen opzetstukjes kun je de Europe Magic Wand andere functies geven. Denk bijvoorbeeld aan siliconen opzetstukjes die zich volledig richt op het stimuleren van je G-spot. Dankzij de verschillende opzetstukjes zorg je ervoor dat je de Europe Magic Wand steeds op een andere manier gebruikt.

Getest

Je mag erop vertrouwen dat de Europe Magic Wand goed is voor je gezondheid. In een erkend test laboratorium is er bekeken of er gevaren zijn voor je gezondheid en is er tevens rekening gehouden met de veiligheid van het gebruik van de Europe Magic Wand. Je kunt dus zonder bezorgd te zijn over je gezondheid gebruik maken van de Europe Magic Wand.

Koopadvies
De Hitachi magic wand is een klassieker onder de vibrators. Het is een populair speeltje waar de meeste vrouwen erg tevreden over zijn. De Hitachi is verkrijgbaar in elke webshops. Het is aan te raden om te kiezen voor de hv 260r omdat deze uitvoering lichter, minder geluid geeft en minder energie verbruikt.  Wil je liever een Europees alternatief? Dan is de Europe Magic wand een hele goede keuze. Het is een vibrator van groot formaat, maar je krijgt er zeker een heerlijke orgasme voor terug.

Auteur

Hi, mijn naam is Nicolette! Ik ben toy tester en hou van een beetje pittigheid in de slaapkamer. Mijn doel met Veilig Genieten is om jouw seksleven ook lekker pittig te maken... maar we houden het veilig ;)