Search for:

g vibe 2

Als je Sex Academy hebt gekeken, zal de g vibe je zeker bekend in de oren klinken. Nadat Cindy uit de bekende tv-programma dankzij de g vibe meer dan vijftien keer per uur is klaargekomen, staat deze vibrator op het verlanglijstje van vele vrouwen. Ben jij benieuwd naar deze vibrator? Wij hebben de g vibe 2 voor je getest.

 voordelen van deze vibrator

 Zes fijne standen

De vibrator is voorzien van zes fijne standen. De vibratiepatronen zijn te bedienen met knoppen op de vibrator.

Toppen in vorm verstelbaar

De twee toppen van de g vibe zijn in vorm verstelbaar, waardoor je de toppen altijd kunt zetten in een stand naar wens. Deze mogelijkheid zorgt er ook gelijk voor dat de vibrator dus door mannen en vrouwen te gebruiken is. Zowel de man als de vrouw, kunnen de toppen naar wens instellen.

 G spot en de clitoris tegelijkertijd stimuleren

De g vibe is voorzien van twee toppen, hierdoor is het mogelijk om de g spot en de clitoris tegelijkertijd te stimuleren. De toppen kunnen ook gebruikt woorden voor tepel stimulatie en het is zelfs mogelijk om als vrouw dubbele penetratie te ervaren. De g vibe biedt zeker veel mogelijkheden om van alles uit te proberen. Alleen of samen met je partner.

Ook voor mannen
De g vibe is zeker ook geschikt voor mannen. Als je de toppen bij elkaar vormt, kan deze gebruikt worden om de prostaat te stimuleren. De man zal een geweldig gevoel ervaren. Wil je de prostaat en het scrotum tegelijkertijd stimuleren? Dan kun je de toppen uit elkaar zetten. Het is zelfs mogelijk om met de vibrator tijdens het masturberen te zorgen voor extra stimulatie. Dit krijg je door de twee toppen om de penis te bevestigen. Een geweldige ervaring voor elke man.

Volledig waterdicht

De g vibe 2 is waterdicht. Dit betekent dat je ook gebruik kunt maken van de vibrator in bad of onder de douche. Dit betekent heerlijk genieten van de trillingen in of onder het water. De voorganger van de g vibe 2, g vibe, is spatwaterdicht. Hierbij moet je vooral oppassen met het klepje op het oplaadpunt.

nadelen van de vibrator

Trillingen niet sterk
De trillingen van de g vibe zijn niet erg krachtig. Ben je op zoek naar een hele sterke vibrator waarmee je krachtig kan klaarkomen, dan moet je niet kiezen voor deze vibrator.

 Oefenen
Om goed om te kunnen gaan met de g vibe is het wel even nodig om te oefenen. Het is niet altijd even makkelijk om de toppen direct in de juiste positie op de juiste plek te krijgen. Na enkele keren proberen, begin je hier steeds meer handigheid in te krijgen.

g vibe ervaringen

De ervaringen van gebruikers van de g vibe zijn positief. ‘Geweldig!’ is veelvoorkomende woord in de recensies. Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Lees dan snel verder.

Aanrader voor getrouwde stellen
Stellen die de vibrator hebben gebruikt, zijn erg enthousiast. Een gebruiker geeft aan: ‘Ons seksleven heeft zelfs na 20 jaar huwelijk een geweldige nieuwe boost gekregen. Ik zou willen dat ieder echtpaar dit eens zou doen, iets nieuws uitproberen. Ik kan je verzekeren: het is erg fijn!’. Daarnaast zijn er veel stellen die aangeven dat ze erg fijn en vaak kunnen klaarkomen dankzij deze vibrator en dat ze de vibrator zeker niet meer kwijt willen. De g vibe is een aanrader voor elke stel!

 Geen vriend meer nodig
Voor de vrijgezellen is dit zeker een aanrader. Een gebruiker geeft aan: ‘Geen vriend meer nodig met dit speeltje! Hij doet wat hij belooft en heeft naar mijn mening veel mogelijkheden. Echt heerlijk!’.  Heb je dus geen vriend? Dan kom je prima aan je trekken met deze fijne vibrator.

Glijmiddel gebruiken
Het is verstandig om dit speeltje te gebruiken met glijmiddel. Dit zal je ervaring met het speeltje nog beter maken. Het is aan te raden om te kiezen voor een glijmiddel op waterbasis.

 g vibe kopen

g vibe alternatieven

Europe Magic Wand
Als je op zoek bent naar een speeltje om je clitoris te stimuleren, is het zeker goed om eens na te denken over de Europe Magic Wand. Dit is een heerlijke vibrator voor jezelf, maar zeker ook om samen met je partner te gebruiken. Deze vibrator zal je heerlijk laten klaarkomen. Deze vibrator heeft zes standen, die variëren van fijn trillend tot zeer krachtige trillingen. De vibrator is erg gemakkelijk om te gebruiken en ook het schoonmaken is zeer eenvoudig. Het kopje kun je er namelijk af halen om te reinigen. Het is erg fijn dat deze vibrator de mogelijkheid heeft voor verschillende opzetstukken. Daarnaast heb je met een snoer van 236 cm veel bewegingsvrijheid.

Fairy turbo
De Fairy turbo is een vibrator waar veel vrouwen enthousiast over zijn. Als je op zoek bent naar een intense vibrator met krachtige trillingen is dit zeker een aanrader. Ook de Fairy turbo heeft de mogelijkheid om de intensiteit aan te passen. Ga je voor lichte trillingen of ben je een liefhebber van krachtige trillingen? Daarnaast is de Fairy turbo goedkoop (maar erg kwalitatief) ten op zichte van andere vibrators. De Fairy turbo is echter niet bedoeld voor inwendig gebruik. Je kunt er dus niet mee penetreren. Als je op zoek bent naar een vaginale vibrator, is dit dan geen goede keuze. Daarnaast kan dit product niet draadloos worden gebruikt en is het schoonmaken ervan niet altijd even makkelijk. De ervaringen van gebruikers zijn over het algemeen erg positief. Vooral vrouwen die heerlijk genieten van krachtige trillingen, zijn erg tevreden over de Fairy turbo.

Auteur

Hi, mijn naam is Nicolette! Ik ben toy tester en hou van een beetje pittigheid in de slaapkamer. Mijn doel met Spice it Up is om jouw seksleven ook lekker pittig te maken.

Schrijf een reactie