Search for:

Clitoris vibrators zijn vibrators die speciaal zijn ontworpen voor clitoris stimulatie. Veel vrouwen kunnen alleen een orgasme krijgen als de clitoris wordt gestimuleerd en krijgen soms sowieso al moeilijk een orgasme. Een clitoris vibrator is een heerlijk solo seksspeeltje of een fijne toevoeging tijdens de seks waarmee vrijwel elke vrouw tot een hoogtepunt komt.

Clitoris vibrator top 6

Beste clitoris vibrator van 2021

 • Ideaal voor starters en gevorderden

 • elf krachtige luchtdruk standen

 • Super zacht siliconen kapje

Het oudere zusje van de Satisfyer Pro 2

 • Meest populaire clitoris stimulator

 • Ideaal voor starters en gevorderden

 • elf luchtdrukstanden

De meest exclusieve clitoris vibrator

 • Hoge kwaliteit

 • twaalf intensiteit standen

 • Inclusief autopilot functie

Niet mooi, wel super goedkoop

 • Klein formaat

 • Krachtige trillingen

 • Drie metalen massage balletjes voor extra stimulatie

Voor stimulatie van clitoris én G-spot

 • Stimuleert de clitoris en de G-spot

 • Elf luchtdruk standen en tien vibratie standen

 • Motoren zijn apart van elkaar te bedienen

Plezier voor jou en je partner

 • Ideale koppelvibrator

 • Twee motoren met elk 7 standen

 • Ribbels en nopjes zorgen voor extra stimulatie


Een clitoris vibrator stimuleert de clitoris door middel van trillingen of pulserende luchtdrukgolven. Je brengt de vibrator extern op de clitoris aan. Het gevoel van de stimulatie is te vergelijken met het stimuleren van de clitoris met de vingers of oraal.

De meeste clitoris vibrators zijn niet erg groot, waardoor ze heel gericht de juiste plek kunnen stimuleren. Meestal liggen ze ook goed in de hand en voelen ze comfortabel aan, omdat ze vaak ergonomisch gevormd zijn.

Hoe gebruik je een clitoris vibrator?

Een clitoris vibrator die trillingen afgeeft kun je ook gebruiken voor prikkeling van andere lichaamsdelen. Zo kun je wat variëren en jezelf meer opgewonden maken. Ook kun je een clitoris stimulator samen met een ander seksspeeltje gebruiken om jezelf dubbel te verwennen!

Veel vrouwen denken dat een clitoris vibrator alleen voor solo gebruik is bedoeld, maar dat is niet zo. Je kunt hier zeker heerlijk solo van genieten, maar je kunt hem ook samen met je partner gebruiken! Je kunt elkaars lichaam hiermee masseren hem als clitoris stimulator gebruiken tijdens de penetratie. Alle opties zijn mogelijk, dus test samen met je partner wat jullie fijn vinden.

Wil je de prikkelingen nog iets intenser maken? Dan kun je ook een glijmiddel gebruiken die de bloedtoevoer naar de clitoris doet toenemen of een glijmiddel met een tintelend effect. Kies wel altijd voor een glijmiddel dat je speeltje niet beschadigd (gebruik bijvoorbeeld geen siliconen glijmiddel in combinatie met een siliconen vibrator. Glijmiddel op waterbasis is the way to go).

Een clitoris vibrator reinig je net zo eenvoudig als andere speeltjes. Bij de luchtdrukvibrators kun je het kapje meestal loshalen, zodat je ze helemaal goed kunt reinigen. Het schoonmaken doe je na elk gebruik met wat warm water of een toycleaner.

Hoe kies je de beste clitoris vibrator?

Functie

Houd je meer van trillingen of vind je een gevoel dat er aan je clitoris wordt gezogen juist fijner? Er zijn clitoris vibrators verkrijgbaar die werken op basis van trillingen. Dit soort vibrators leg je tegen je clitoris aan en kun je eventueel ook wat bewegen. Je kunt ze ook goed gebruiken om andere delen van het lichaam te stimuleren.

Daarnaast zijn er clitoris stimulators die pulserende luchtdrukgolven afgeven. Het lijkt dan net alsof er aan je clitoris wordt gezogen. De vibrator raakt de clitoris echter niet aan, waardoor hij niet overgestimuleerd wordt en je meerdere orgasmes achter elkaar kunt krijgen.

Materiaal

Clitoris vibrators zijn meestal gemaakt van siliconen, ABS, PVC of staal. Staal is het sterkste materiaal, maar je vindt niet veel clitoris vibrators die van dit materiaal zijn gemaakt. Ook zijn stalen seksspeeltjes vaak iets duurder. Siliconen is iets minder sterk, maar kwalitatief erg goed. ABS en PVC voelen wat harder aan. Veel goedkopere speeltjes worden van dit materiaal gebruikt, prima als je écht een krap budget hebt, maar voor de meeste beginners raden we siliconen aan. 

Als je een clitoris vibrator van PVC wilt kopen, is het belangrijk om erop te letten dat er geen weekmakers in het materiaal zitten. Deze stoffen zijn namelijk schadeiljk voor de gezondheid.

Opties

De meeste clitoris vibrators beschikken over meerdere vibratie standen. Hiermee kun je de trillingen of luchtdrukgolven naar wens afstellen of lekker variëren. Bepaal voor jezelf of jij het belangrijk vindt dat een clitoris vibrator meerdere standen heeft en hoeveel standen hij dan minimaal moet hebben.

Als je de vibrator graag in bad of onder douche wilt gebruiken, is het belangrijk dat hij helemaal waterdicht is. Let hier in dat geval op bij het doen van je aankoop.

Wil je de clitoris stimulator graag onderweg kunnen gebruiken? De meeste clitoris vibrators zijn niet zo groot en vallen niet erg op, waardoor je ze gemakkelijk kunt meenemen. De ene vibrator maakt echter meer lawaai dan de andere. Als je wilt dat niemand anders in de buurt de vibrator kan horen, zul je bij het maken van je keuze moeten checken of de clitoris vibrator fluisterstil is.

Sommige clitoris vibrators worden geleverd met een afstandsbediening. Het kan heel leuk zijn om de afstandsbediening aan je partner te geven, zodat je de controle uit handen geeft. Ook kun je hiermee met al je kleding aan de clitoris vibrator eenvoudig bedienen, wat fijn is voor gebruik onderweg.

Prijs

Natuurlijk is ook de prijs van je clitoris vibrator van belang. Bepaal echter eerst welke vorm van stimulatie je het liefst hebt en welke opties je graag zou willen. Daarna kun je op zoek gaan naar een geschikte clitoris vibrator en de prijs hierbij in je achterhoofd houden. Je kunt namelijk geen prijskaartje hangen aan jouw genot!

De beste clitoris vibrators

Satisfyer Pro 2

Beste clitoris vibrator van 2023

Satisfyer Pro 2

De absolute winnaar als het gaat om clitorisvibrators: de Satisfyer Pro 2. In binnen- en buitenland als beste beoordeeld én best verkocht. Als je op zoek bent naar een clitorisvibrator dan is de Satisfyer Pro dé standaard keuze.

Deze vibrator stimuleert de clitoris met luchtdruk golven en heeft elf verschillende standen. Het verschil met de (oudere) Satisfyer 1 is dat de standen wat krachtiger zijn, waardoor je extra gestimuleerd wordt. Verder is het kapje van zachter materiaal gemaakt en de gehele vibrator is van betere kwaliteit.

Voor maar een paar euro meer dan haar oudere zusje Satisfyer 1, is het een no-brainer om de Satisfyer Pro 2 in huis te halen.  

Voordelen:

 • Ideaal voor starters en gevorderden
 • 11 krachtige luchtdruk standen
 • Super zacht siliconen kapje
 • Goede kwaliteit
 • Fluisterstil
 • Waterdicht

Nadelen:

 • Maakt een klein beetje geluid bij de hogere standen

Satisfyer 1

Het oudere zusje van de Satisfyer Pro 2

Satisfyer 1

Een andere populaire clitoris stimulator is er weer één van Satisfyer, namelijk de Satisfyer 1. Het zusje van de Satisfyer Pro 2, dat een wat ouder model is. Iets minder geavanceerd, maar ook iets goedkoper.

Ook als je nog geen ervaring hebt met clitoris vibrators is deze Satifyer 1 ideaal voor jou. Het was vroeger veruit de meest populaire clitoris stimulator, maar die titel is nu overgenomen door de betere Satisfyer Pro 2. Beide modellen werken met luchtdrukgolven die zorgen voor ultieme stimulatie. Je plaatst het kapje over de clitoris en de vibrator stimuleert je gevoelige plekje met luchtdrukgolven. Dit heeft veel weg van orale bevrediging.

Er zijn 11 verschillende programma’s, zodat je zelf kunt kiezen wat jij fijn vindt. Zodra je hem op de clitoris plaatst is de vibrator fluisterstil en daarom is dit ook een ideaal speeltje voor onderweg. Je kunt hem ook onder water gebruiken, omdat hij helemaal waterdicht is.

Ons advies: ga voor de Satisfyer Pro 2. Maar zit je echt heel erg krap bij kas, dan bespaar je een paar euro met de Satisfyer 1.

Voordelen:

 • Meest populaire clitoris stimulator
 • Ideaal voor starters en gevorderden
 • 11 luchtdrukstanden
 • Fluisterstil
 • Waterdicht

Nadelen:

 • Je hoort de luchtdrukgolven wel als de vibrator nog niet op de clitoris is geplaatst

Womanizer Premium Black & Gold

De meest exclusieve clitoris vibrator

Womanizer Premium Black & Gold

De Womanizer Premium Black & Gold is een premium luchtdruk vibrator van erg goede kwaliteit. Hij is uitgerust met 12 verschillende intensiteit standen. De zachtste stand is echt zacht en de hardste stand is echt hard. Zo kun je hem helemaal goed afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren of lekker variëren. Verder beschikt deze toy over een autopilot functie waarbij de intensiteit van de luchtdruk automatisch langzaam toeneemt.

Je kunt deze clitoris vibrator veilig in bad of onder de douche gebruiken, omdat hij volledig waterproof is. Hij is fluisterstil als je hem op je clitoris hebt geplaatst. Verder is hij voorzien van Smart Silence, waardoor de toy enkel aangaat als hij dichtbij je lichaam in de buurt komt. De Premium Black & Gold heeft een mooie luxe uitstraling. Houd je meer van lichte kleuren? Dan kun je ook kiezen voor de witte variant.

Ben wel bereid om je portemonnee te trekken, dit is namelijk één van dé beste luxe premium speeltjes op de markt. 

Voordelen:

 • Hoge kwaliteit
 • 12 intensiteit standen
 • Inclusief autopilot functie
 • Smart Silence
 • Waterproof

Nadelen:

 • Kleiner mondje
 • Hoge prijs

NMC Handige Massager

Niet mooi, wel super goedkoop

NMC Handige Massager

Net zoals onze beste clitoris vibrator keuze op nummer 1, staat er nog een budget speeltje in ons lijstje van beste clitoris vibrators. Deze budget mini vibrator stimuleert zowel de schaamlippen als de clitoris. Door het kleine formaat kun je hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Je zou het misschien niet verwachten, maar deze toy is toch relatief krachtig zonder veel geluid te maken. Voor extra stimulatie zijn er drie metalen massage balletjes op de top bevestigd.

Voordelen:

 • Klein formaat
 • Krachtige trillingen
 • Drie metalen massage balletjes voor extra stimulatie
 • Weinig geluid
 • Laag geprijsd

Nadelen:

 • Slechts één vibratiestand

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit

Voor stimulatie van clitoris én G-spot

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit

Is alleen clitorisstimulatie voor jou niet voldoende? Deze Satisfyer Pro G-Spot Rabbit stimuleert zowel de clitoris als de G-spot. Hiermee zorgt het voor een heel ander gevoel en een ander orgasme. De twee motoren zijn apart van elkaar te bedienen en met de elf luchtdruk standen en tien vibratie standen kun je lekker variëren.

Het siliconen materiaal is zacht en lichaamsvriendelijk. Verder is deze vibrator volledig waterproof, waardoor je hem ook onder de douche of in bad kunt gebruiken. Met de bijgeleverde USB-oplaadkabel kun je de vibrator overal gemakkelijk opladen.

Voordelen:

 • Stimuleert de clitoris en de G-spot
 • Elf luchtdruk standen en tien vibratie standen
 • Motoren zijn apart van elkaar te bedienen
 • Zacht en lichaamsvriendelijk materiaal
 • Waterproof

Nadelen:

 • Niet verstelbaar

Teazers Pair Vibrator

Plezier voor jou en je partner

Teazers Pair Vibrator

Zoek je een vibrator die je samen met je partner gebruiken? Deze Teazers Pair Vibrator met twee verschillende kanten is hier ideaal voor. De twee puntjes van de ring kunnen worden gebruikt voor het stimuleren van de clitoris of je kunt de gehele ring om de penis schuiven. De andere kant kun je anaal of vaginaal inbrengen.

De twee motoren kun je apart van elkaar bedienen en hebben elk 7 verschillende standen. Doordat de schacht gebogen is kun je de G-spot of P-spot goed stimuleren. De schacht is ook voorzien van ribbels en de binnenzijde van de ring van nopjes, wat zorgt voor extra stimulatie. De vibrator is geschikt voor gebruik in bad of onder de douche, want hij is geheel waterbestendig.

Voordelen:

 • Ideale koppelvibrator
 • Twee motoren met elk 7 standen
 • Ribbels en nopjes zorgen voor extra stimulatie
 • Weinig geluid
 • 100% waterbestendig

Nadelen:

 • De schacht is redelijk dik, waardoor deze vibrator bij anale stimulatie niet geschikt is voor beginners

Auteur

Hi, mijn naam is Nicolette! Ik ben toy tester en hou van een beetje pittigheid in de slaapkamer. Mijn doel met Veilig Genieten is om jouw seksleven ook lekker pittig te maken... maar we houden het veilig ;)