Search for:

Als je op zoek bent naar een geweldige vibrator, dan hoef je niet meer verder te zoeken. De bi stronic fusion is een vibrator die van alle markten thuis is. Of je nu op zoek bent naar stoten, vibraties of pulsaties, de bi stronic fusion kan je met alles helpen. Daarnaast heeft de vibrator de focus op de G-spot, clitoris en de schaamlippen. Een vibrator die je dus ongekende hoogtepunten kan geven. Wij waren erg benieuwd naar de bi stronic fusion en hebben deze voor je uitgeprobeerd. Lees je snel mee? Wij zijn namelijk razend enthousiast.

voordelen

Een vibrator en pulsator
Deze vibrator is niet enkel een vibrator. Fun factory heeft geen keuze gemaakt tussen een vibrator en pulsator, maar deze opties gewoon beide toegevoegd. Vibreren, pulseren en stoten, met de bi stronic fusion is het allemaal mogelijk. Deze apparaat is de eerste die zowel kan stoten als trillen. Stoten is fijn omdat de vibrator ervoor zorgt dat je een levensechte penetratie ervaart. Hiervoor hoef je dus zelf niet te bewegen. Heb je op een gegeven moment al meer ervaring? Dan is het zelf mogelijk om de bi stronic fusion zonder handen te gebruiken. Probeer hier wel altijd glijmiddel bij te gebruiken. Om je clitoris optimaal te kunnen stimuleren, is er een rabbit gedeelte toegevoegd. Deze zal je clitoris optimaal verwennen. Deze gedeelte is tevens voorzien van een eigen motor die je aan en uit kunt schakelen.

64 combinaties
Het is mogelijk om met de bi stronic fusion 64 combinaties te creëren. Denk hierbij aan combinaties van trillingen, vibraties en stotende bewegingen. De combinatie is aan te passen aan de humeur die je op een bepaalde moment hebt. Door de combinaties is het mogelijk om te kiezen voor een sterkte, ritme of tempo waar je op dat moment zin in hebt.

Vlinder
Heb je wel eens gehoord van een butterfly vibrator? De clitorisstimulator heeft bij een dergelijke vibrator vleugeltjes. Deze stimuleren de schaamlippen voor een nog intensere gevoel. Deze vibrator laat je gevoelens ervaren die je nog niet eerder hebt gehad. Laat je intens verwennen door deze extra optie.

Optimaal genot
Met de Bi stronic fusion is er optimaal genot mogelijk. Deze vibrator heeft de volle aandacht voor de schaamlippen, g-spot en clitoris. Deze vibrator zorgt ervoor dat je ongekende hoogtepunten zult ervaren.

Meerdere kleuren
De bi stronic fusion is te verkrijgen in meerdere kleuren. Denk aan kleuren zoals roze, paars en rood. Zo is de vibrator ook een lust voor het oog.

Noodknop
De bi stronic fusion is voorzien van een handige noodknop. Moet je de vibrator zo snel mogelijk weer stil krijgen? Dan is het mogelijk met de noodknop om de vibrator binnen een halve seconde meteen stil en rustig te krijgen. Erg handig als je kinderen ineens voor je deur staan of als je huisgenoten je komen storen. Dit is een optie die je in dergelijke situaties erg gaat waarderen.

 Reisslot en oplaadbaar
De bi stronic fusion heeft een optie om de vibrator onderweg te vergrendelen. Erg handig als je gaat reizen en je wilt niet dat je last hebt van een trillende tas. Zet de reisslot aan en je hebt nergens meer last van. Daarnaast is de vibrator erg eenvoudig op te laden.

Ook anaal te gebruiken

Het is ook mogelijk om de bi stronic fusion anaal te gebruiken. Hij is zo ontworpen dat de vibrator ook voor anaal gebruik erg prettig is.

Waterdicht en veilig

De bi stronic fusion is geheel waterdicht en betekent dus dat je hier ook heerlijk van kunt genieten in bad en onder de douche. Deze mogelijkheid is ook erg handig als je de vibrator goed wilt reinigen onder water. Door de siliconen buitenlaag die geheel van medische kwaliteit is, is het geheel veilig om gebruik te maken van de bi stronic fusion.

nadelen

Prijs
De prijs kan voor sommige mensen een nadeel zijn om de vibrator aan te schaffen. Deze ligt namelijk hoger dan een gemiddelde vibrator. De voordelen van de bi stronic fusion bewijzen echter dat deze elke cent waard is.

bi stronic fusion ervaringen

Uit ervaring van veel gebruikers blijkt dat ze de ideale vibrator en pulsator hebben gevonden. Dit is werkelijk een apparaat die van alle markten thuis is. De schaamlippen, g-sport en ook de clitoris wordt zeker niet vergeten. De gebruikers vinden vooral de vele combinaties van de vibrator prettig. Zo zit er voor iedereen wel een favoriete combinatie tussen.

bi stronic fusion alternatieven

Voor de bi stronic fusion zijn er op dit moment nog weinig alternatieven. Dit is een namelijk een vibrator die vrij origineel is in zijn mogelijkheden. Door de vele combinaties is deze vibrator zeker een unieke soort en is het lastig om een vibrator aan te wijzen die ongeveer hetzelfde kan.

Auteur

Hi, mijn naam is Nicolette! Ik ben toy tester en hou van een beetje pittigheid in de slaapkamer. Mijn doel met Spice it Up is om jouw seksleven ook lekker pittig te maken.