Search for:

In dit artikel delen wij het beste glijmiddel op siliconenbasis voor vaginale seks. Ben je opzoek naar het beste glijmiddel op siliconenbasis voor anale seks? Bekijk dan hier het beste siliconen glijmiddel voor anale seks.

Onze aanbevelingen zijn gebaseerd op een groot Amerikaans onderzoek naar het beste glijmiddel. Hierbij werd er deskresearch gedaan en werden de beste merken getest door een testpanel van 7 koppels. Factoren die meewegen in het onderzoek zijn onder andere de ingrediënten, gebruikerservaringen, veelzijdigheid en prijs.

Beste glijmiddel op siliconenbasis

Swiss Navy Silicone

Onze keuze: Het beste glijmiddel op silliconenbasis

Swiss Navy Silicone

Swiss Navy creëert een hoge standaard in de markt. Een gemakkelijk pompje en discrete verpakking maken dit product ontzettend goed, in combinatie met natuurlijke, niet agressieve ingrediënten. Daarnaast is Swiss Navy het perfecte glijmiddel bij het gebruik van condooms.

Deze gel is ongeveer even dik als olijfolie en voelt soortgelijk aan, maar dat zijn dan ook de enige twee overeenkomsten. Dit is een gel dat z’n werk blijft doen, ongeacht hoelang jullie het uithouden. De zijdezachte formule beschermt goed tegen wrijving en zorgt voor ultieme gladheid. Geen ander siliconen glijmiddel ging even lang mee en waren net zo glad als Swiss Navy Silicone. Die voordelen in combinatie met de superieure verpakking, brengt Swiss Navy Silicone op een terechte nummer 1 in de lijst van het beste glijmiddel op siliconenbasis.

Bovendien was Swiss Navy Silicone ook de winnaar van beste siliconen glijmiddel bij het testpanel.

Pjur Original

Best verkochte siliconen glijmiddel ter wereld

Dankzij de speciale formule van Pjur Original is dit het best verkochte en best beoordeelde siliconen glijmiddel ter wereld. Deze niet plakkende, niet uitdrogende gel, is ook geschikt voor massages vooraf en reageert goed op gevoelige huid.

Eén druppel, een groot effect. Er hoeft niet veel gezegd te worden over Pjur Original, het is gewoon een goed siliconen glijmiddel dat doet wat het moet doen, namelijk glijden. Geen gekke smaakjes, verdovende middelen, opwindende of verwarmende ingrediënten. Deze gel kan voor alle soorten seks gebruikt worden en gaat prima samen met alle condooms. Pas alleen wel op met siliconen seksspeeltjes, die kunnen namelijk niet tegen siliconen glijmiddel.

Eros Classic Silicone Bodyglide

Extra makkelijk schoon te maken

Eros is een topper als het neerkomt op schoonmaken. In tegenstelling tot andere siliconen gels, is Eros Classic Silicone Bodyglide vrij gemakkelijk van je lichaam af te wassen. Dit terwijl het niets inlevert op gladheid of uithoudingsvermogen. Ideaal dus. Eros heeft een erg prettige structuur, wordt door veel mensen ervaren.

Net als alle andere merken is Eros glad en soepel. Het bevat geen stimulerende of verdovende middelen, wat het een vrij natuurlijk product maakt. Daarnaast is gezien de voordelige prijs, de flacon van Eros beslist een goede keuze!

Goede alternatieven

Bovenstaande drie merken verdienen ongetwijfeld hun hoge plaats in deze lijst van beste glijmiddel op siliconenbasis. Naast deze drie merken, zijn er veel meer glijmiddelen in overweging genomen. Een aantal andere goede keuzes die de top 3 niet behaald hebben, maar wel een vernoeming in dit artikel verdienen, lichten wij hieronder nader toe.

Swiss Navy verwarmend glijmiddel

Speciaal voor koude wintermaanden

Op zoek naar verwarmend siliconen glijmiddel? Smiss Navy Warming geeft een heerlijk verwarmend effect. De warmte wordt geactiveerd bij contact en wrijving. Gebruik Swiss Navy Warming ook gerust onder de douche of in bad, deze gel voelt overal zijdezacht aan op de huid, zonder de poriën te blokkeren. Met name populair in de koude wintermaanden.

WET Synergy + Cool Tingle

Speciaal voor hete zomermaanden

Liever een verkoelende gel met een lichte tinteling? Ga net een stapje verder tijdens je seks met deze extra verkoelende gel die voor een tintelende sensatie zorgt. Geheel gemaakt van de beste farmaceutische ingrediënten. Een aanrader voor in de warme zomermaanden!

Auteur

Hi, mijn naam is Nicolette! Ik ben toy tester en hou van een beetje pittigheid in de slaapkamer. Mijn doel met Veilig Genieten is om jouw seksleven ook lekker pittig te maken... maar we houden het veilig ;)